Wij zijn Welkoop Festival

Welkoop

Wat een eer om voor de ruim 150 Welkoop winkels in Nederland het ‘Wij zijn Welkoop Festival’ te organiseren! Ruim 800 Welkoop medewerkers bezochten hiervoor de Rijtuigenloods in Amersfoort. En, het enthousiasme spatte er vanaf! Het thema van het feest? Samen de bloemetjes buiten zetten! En dat gebeurde letterlijk tijdens de Welkoop Parade, gepresenteerd door niemand minder dan Gaston Starreveld.

In het voortraject stuurden we alle Welkoop winkels en afdelingen een doe-het-zelf ‘reuzenbloem pakket’ waarmee ze uitgedaagd werden deel te nemen aan de feestelijke ‘Welkoop Parade’. De meest originele creaties kwamen voorbij op de grote, groene catwalk. Daarna barstte het feestgedruis los met optredens van onder andere De Coronas en DJ Barry Paf. Stilstaan was geen optie! Ai ai aai!

Met meer dan 800 collega's uit het hele land hebben we 'de bloemetjes buiten gezet'. Complimenten aan Meet Me Events voor de organisatie. Vanaf de pitch, de voorbereiding en uitvoering alles in 1 x 200% goed! Sfeer, uitstraling en exact Welkoop!
Bert Bargboer, Algemeen Directeur Welkoop
Realisatie Codetikkers