WVO Congrestival ‘Samen voelt beter’

WVO Zorg

Speciaal voor alle medewerkers, vrijwilligers én bewoners van WVO Zorg werd het WVO Congrestival ‘Samen voelt beter’ georganiseerd. Woonzorgcentrum Ter Reede in Vlissingen werd voor twee dagen omgetoverd tot een heus festivalterrein! Het congres in festivaljasje bood de perfecte mix van inhoud, food en fun. Diverse tenten met live-cooking, muziek en entertainment zorgden voor het échte festival gevoel. Medewerkers, vrijwilligers en bewoners werden samen twee dagen lang verwend en in het zonnetje gezet. Dit zorgde voor talloze mooie, blije en ontroerende momenten en ontmoetingen!

Medewerkers van WVO Zorg stelden zelf hun programma samen door te kiezen uit diverse inspirerende sessies, workshops en mini-colleges met boeiende sprekers. Met onder andere lezingen van Jaap Bressers en Tommie Niessen, diverse sessies als lachyoga, mindfulness, gaming in de zorg én een techplein. Daarnaast konden bewoners genieten van diverse shows in het Atrium! Met een knaller van een Meezing Festijn werden de dagen afgesloten door de Grandpa Nick Sessieband. Uiteindelijk verliet iedereen met schorre keeltjes en een grote glimlach op het gezicht de tent… Samen voelt beter!

We kijken tevreden terug op twee prachtige dagen. Mede dankzij jullie knappe organisatievermogen verliep alles meer dan geweldig. Het was voor WVO Zorg de eerste ervaring met jullie bureau, wat erg goed bevallen is.
Jaap Wielaart, Voorzitter Raad van Bestuur
Realisatie Codetikkers