CIOS NL Leaders in Sport event

CIOS Nederland

Van CIOS Nederland kregen we de opdracht om het online event “Leaders in Sport” vorm te geven en te organiseren. Een mooie opdracht! Want wie wil nu niet bijdragen aan een sportieve, sociale en gezonde samenleving? De vijf CIOS’en in Nederland in elk geval wel! Daarnaast werd ook sportminded Nederland uitgenodigd. Samen met deze sport- en beweegcollega’s uit heel Nederland werd de stap gezet naar een duurzame, vitale samenleving.

Met op het programma een spetterende opening van MBO Dans Zuidwest, zes minicolleges van toonaangevende experts, twee interactieve ‘CIOSNL Inside’ rondetafelgesprekken, de CIOSNL Netwerkcarrousel, sportieve energizers van Maaike Parrel en een webcast van Joep van Deudekom en Rob Urgert. De presentatie was in handen van niemand minder dan Reemt Borcherts (commentator Ziggo Sport, ESPN, Eurosport). Wat een TOP programma!

Heel professioneel opgezet dit! En zo gaaf dat er van de gymzaal een heuse studio is gemaakt. Het online event platform werkt heel gebruiksvriendelijk!
Een spreker
Realisatie Codetikkers