De Grote Zeelandia TV Show

Zeelandia HJ Doeleman Nederland

Voor Zeelandia produceerden wij “De Grote Zeelandia TV Show”. Zes bekende oude & nieuwe TV formats denderden in een razend tempo voorbij en werden door een geweldige quizmaster aan elkaar gepraat! Het online publiek, bestaande uit medewerkers van Zeelandia, werd verdeeld over Team Paars en Team Geel. Thuis vanaf de bank speelden zij mee in hun eigen TV show op maat! Via webcams werd iedereen live in beeld gebracht voor nóg meer interactie en verbinding.

Met onder meer ‘Wie van de Drie’ en de ‘Zeelandia Pubquiz’. Maar ook vooraf opgenomen videofragmenten van ‘Doet ‘ie ’t of Doet ‘ie ’t Niet’ en ‘Het Spijt Me’, waarin natuurlijk Zeelandia medewerkers de hoofdrol speelden. Het absoluut hoogtepunt van de avond; de live optredens van muzikale collega’s tijdens de ‘Masked Singer’. Dit alles in combinatie met twee prachtige TV decors maakten er een 100% Zeelandia feest van. Hét bewijs dat online ook 100% FUN kan zijn!

Het is een feit. Jullie hebben onze verwachtingen wederom overtroffen! Het is heerlijk om met een partij samen te werken waar je 100% op kunt rekenen en die je het gevoel geven dat het wel goed komt. Méér dan goed komt zelfs. De lat lag hoog maar jullie sprongen er met een ruime marge overheen!
Leo Nouwen, Zeelandia
Realisatie Codetikkers