SVO Online Open Dag

SVO Vakopleiding Food

HELP! Wat moeten we nu met onze open dagen? Dit was de reactie van veel onderwijsinstellingen tijdens de uitbraak van covid-19 in ons land. Maar; wat fysiek kan, kan ook online! In samenwerking met Tjoonk GVL ontwikkelden we daarom ‘De Digitale Open Dag’ voor het onderwijs. Toegankelijk voor iedereen die interesse heeft. Met de hele familie achter de laptop dus! Minder tijd en minder benzine. En, dankzij verschillende camera’s op diverse locaties kan de onderwijs- instelling ook nog eens méér laten zien! Zo stonden we met dit concept voor SVO Vakopleiding Food te filmen op de locaties in Houten en Best, maar óók in de keukens. Uiteindelijk wil iedereen toch zien hoe het er in de praktijk aan toe gaat.

De studio werd opgebouwd in de Markthal in Rotterdam, een van de meest recente locaties van SVO Vakopleiding Food. Dankzij een livestream via de website en Facebook konden bezoekers van de online open dag direct anticiperen. Ze kunnen vragen stellen via de chat, er is een poll en het implementeren van video’s behoort tot de mogelijkheden. Super interactief dus! En het mooi is… na de opnames kan de stream volop gedeeld worden via online- en social media kanalen. Met éxtra groot bereik toch gevolg! En ook nog eens een waardevol ‘naslagwerk’ voor andere geïnteresseerden. Benieuwd naar het resultaat? Check: www.svo.nl/online-open-dag

Het resultaat is erg mooi geworden. Jullie enthousiasme en passie voor jullie werk vind ik erg positief. Dat past wel bij de cultuur van SVO Vakopleiding Food. Ik hoop dat we in de toekomst vaker mooie opdrachten samen kunnen realiseren!
Rinus de Rijder, SVO Food Vakopleiding
Realisatie Codetikkers