De Zeeuwse Onderwijsdag Online

DCO Platform Zeeland

Speciaal voor het onderwijsveld in Zeeland werd op 14 oktober 2020 De Zeeuwse Onderwijsdag georganiseerd. In verband met covid-19, maar zéker ook vanwege het thema ‘Allemaal Digitaal!’ vond het evenement online plaats! Met behulp van een interactief online eventplatform werd gebrainstormd over; wat kan, wat mag en wat moet digitaal? Door keynote sprekers Hans Hoornstra en Wilfred Rubens werden bezoekers geprikkeld en uitgedaagd.

Ook vonden er workshops plaats van collega’s uit het onderwijsveld. Ter afsluiting was er een rondetafelsessie met directies vanuit de diverse onderwijskolommen. Een succesvol interactief online event met 3 studio’s, 2 keynotes, 9 breakoutsessies, 1 dagvoorzitter en 200 online bezoekers! Meet Me Events is er trots op dat we voor de vijfde keer deze bijzondere dag mochten organiseren: online nog wel!

Wat een profi digitale omgeving! Ik vond het een erg inspirerend evenement. Ook de opzet van het evenement zelf heeft me heel praktische tips gegeven voor bijvoorbeeld de Leergang.
Marlies van Eenennaam, HZ University of Applied Sciences
Realisatie Codetikkers