Yara Festuge

Yara Sluiskil

Een evenementen marathon! Onder de noemer “Yara Festuge” (Noors voor feestweek) vierde Yara Sluiskil haar 90-jarig jubileum en vele andere mijlpalen van het bedrijf. Maar liefst vijf evenementen werden georganiseerd om klanten, (zaken)relaties, leveranciers, medewerkers, oud-medewerkers en geïnteresseerden op de fabrieksplant te ontvangen. De grote feesttent met prachtige houten kozijnen werd in het midden van een groot gerstveld, geplaatst. Wow!

Voor het thema ‘Welkom aan boord’ lieten we ons inspireren door het logo van Yara waarop een vikingschip staat afgebeeld. Decorbouwers bouwden diverse Noorse/ Viking items speciaal voor de feestweek. Het podium vormde de boeg van een vikingschip en stoere houten viking schilden sierden de bar en de wanden van de tent. Op het prachtige terras, met uitzicht op de fabriek, konden bezoekers heerlijk loungen en genieten van een lekker hapje en drankje.

Dankzij de creativiteit, professionaliteit en flexibiliteit van Meet Me Events was 'Yara Festuge' een enorm succes. Van de pitch tot aan de evaluatie was alles tot in de puntjes geregeld, waardoor we terug kunnen kijken op een hele fijne samenwerking en een geweldige feestweek!
Michèle Koch, Communicatie Specialist
Realisatie Codetikkers