Welkoop Goud & Fout Festival

Welkoop

Het dak ging eraf tijdens het Welkoop GOUD & FOUT Festival in DeFabrique in Utrecht! Zo’n 1000 Welkoop medewerkers gingen helemaal los tijdens hun ‘Over-De-Top-Verjaardagsfeestje’! Want een Gouden Jubileum moet gevierd worden! Tijdens de Gouden Jubileum Bingo Show beproefden de 200 winkels en afdelingen van Welkoop hun geluk…. Op welke winkel zou de BINGO vallen?! Bij bal nummer 50 verscheen plots René Karst op het podium. “Atje voor de sfeer” werd omgedoopt tot “Welkoop 50 jaar”.

Na de tofste Bingoshow ever barstte het feest los met de band Stoot en DJ Fred Roulette! Assistente Leontien draaide het rad op Mystery Guest en daar was ‘ie hoor: onze enige échte Frans Bauer! Naast de nodige muzikale verrassingen zat het programma bomvol entertainment zoals De Camperbaas, de Karaoke Caravan van Ome Cor, The Plees to Be, Goochelaar Wessel & Ballonartiest Wallie de Groote. Een verjaardagsfeestje om nooit te vergeten…
50 x Hoera voor Welkoop!

Wij vonden het een waanzinnig en fantastisch feest! De complimenten kregen we zaterdagavond al, maar vandaag op kantoor hebben veel collega’s het nog over het feest. De complimenten zijn niet van de lucht!
Ingrid van der Borg, Welkoop
Realisatie Codetikkers