Amarijn Samen Thuis Samen Uit Festival

Amarijn

In opdracht van Amarijn (voorheen WVO Zorg en Zorgstroom) organiseerden we op vrijdag 14 juni een onvergetelijk fusie-evenement: het Amarijn SAMEN THUIS SAMEN UIT Festival! De nieuwe identiteit van Amarijn stond hierbij centraal en de belofte “Voel je thuis bij Amarijn” was de voedingsbodem voor het concept. Samen Thuis en op 14 juni: SAMEN UIT! Na het zien van de nieuwe huisstijl werden we nóg enthousiaster: wat een toffe stijl die we zéker in alle facetten van het fusiefeest konden toepassen. Ruim 1.000 zorgmedewerkers bezochten het fusie-evenement in De Lasloods in Vlissingen!

Voordat zij het festival betraden, werden ze eerst door een donkere “videostraat” geleid. Hier draaide gedurende twee minuten “De Grote Amarijn Quiz Show” Starring: Amarijn medewerkers! Het dak ging eraf met optredens van o.a. Team Disco Snolly, FissABBAnd, DJ MERCO, Miami Vibes, DJ Sandstorm en DJ NinetyTwo. Ook bij de Amarijn Fotobooth, het Meet & Match Point, de Ballenbak, het Bruincafé “Samen Thuis” én bij de Silent Disco was het erg gezellig! Er waren verse frietjes en de Ice Queen deelde ijsjes uit. David Nathan verraste de aanwezigen met een knap staaltje Close-up Magic!

Alleen maar blije mensen, wat wil je nog meer! Op kantoor vandaag ook alleen maar enthousiaste 'nageniet verhalen'. Of het volgend jaar weer kan ;-)
Sharon Lukasse - van de Guchte, Communicatieadviseur Amarijn
Realisatie Codetikkers