Pop up fashion festival De Waslijn

Stichting Goes Marketing

Van ruilen komt huilen? Wij denken van niet! Tijdens het pop up fashion festival De Waslijn zagen we namelijk niets dan blije gezichten voorbij komen. Tja, welke vrouw wordt er nu niet gelukkig van een gratis nieuwe outfit? En als bonus maak je ook nog eens een ander blij met dat ene jurkje of shirtje waar jij net niet meer in past of wat toch niet helemaal je kleur was. De Waslijn is een succesvol, landelijk kledingruil evenement.

Het festival verbindt vrouwen met een bewuste levensstijl én passie voor fashion. Speciaal voor Goes Modestad en in het kader van Goes Faitrade gemeente, haalden wij dit concept naar Zeeland. Niet alleen wijzelf, maar ook een hoop andere dames werden daar wild enthousiast van. In combinatie met een hippe lifestylemarkt, streetfood, mooi weer en fijne muziek kon het succes haast niet uitblijven!

Wat tof dit! Ik ben hartstikke goed geslaagd en zag net iemand die ook helemaal blij is met één van mijn kledingstukken. Super leuk! De sfeer hier is ook TOP! Volgend jaar weer?
Lisa Jansen, bezoeker pop up fashion festival De Waslijn
Realisatie Codetikkers