N8vdn8 @ Zeeuws Museum

Zeeuws Museum

Voor de derde keer zetten we, in samenwerking met het Zeeuws Museum, een supertof en interactief programma neer op het Abdijplein tijdens de n8vdn8 Middelburg! Op 29 oktober 2022 deed Middelburg opnieuw de lichten uit en dat resulteerde in een avond vol verrassingen! Het thema van dit jaar voor het Zeeuws Museum was ZEEUWS LICHT! Met optredens van meesterverteller Niels Brandaan, Sessa Dance, het Westkappels koor, Spoken Word artiest Suzanne Krijger en singersongwriters Stan Bor was er genoeg te beleven.

Ook konden bezoekers meedoen met het bouwen van een reuzenweb en het inkleuren van een groot neon kunstwerk onder leiding van kunstenaar De Vrouw van Rinus. In het Zeeuws Museum werden mooie verhalen verteld over de collectie en exposities, konden bezoekers weven in de werkplaats en beleefde men de Zeevonk Experience! Een recordaantal bezoekers in het museum en op het Abdijplein, veel blije mensen en een prettige samenwerking zorgden voor een ‘magische’ avond!

We kunnen terugkijken op een zeer geslaagde avond! Zelf heb ik enorm genoten van alles bij het museum; we kwamen hier maar niet weg – en dat is positief, te veel leuke dingen om te doen en zien en luisteren!
Saskia Kluyfhout, Zeeuws Museum
Realisatie Codetikkers