Het bureau zonder laatjes

Tongen los maken, verbazing wekken, harten sneller laten kloppen, voeten doen schuifelen, ontroeren, ontmoeten, verdiepen – Meet Me Events handelt in de mooie dingen van het leven. Daarvoor is wel wat nodig. Een standaard evenement uit het laatje 13-in-een-dozijn heeft geen impact. Bij ons bestaat dat laatje dan ook niet. Met Meet Me haal je altijd iets unieks in huis. Van de uitnodigingen tot de aankleding alles krijgt bij ons een consistent karakter. Daarin schuilt veel kracht.

Maar de echte magie zit in onze creativiteit en originaliteit. Onze evenementen zijn onvergetelijk omdat ze onvergelijkbaar zijn! En wist je dat Meet Me ook heeeel goed in communicatie is? Niet gek want we hebben er voor gestudeerd. Complete promotiecampagnes, social media exposure, persberichten, uitnodigingstrajecten, vormgeving. Bij ons krijg je de professionele communicatie er gratis bij. Belachelijk eigenlijk, maar doe er vooral je voordeel mee!


meetthe team

Miranda

Meet Miranda

Mooie dingen maken is dé rode draad in Miranda’s leven. Als kind was tekenen en schilderen haar grote liefde, nergens stak ze meer uren in. Nu schildert ze graag nog een wandje in huis en kleurt ze mooie plaatjes in voor de klant, samen met compagnon Christa. Complete festivals, bruisende feesten, mooie congressen – Miranda’s leven draait om creatie. De hoogste beloning: een fantastische beleving voor anderen!

Christa

Meet Christa

Al op vroege leeftijd ontwikkelde Christa een liefde voor dansen. Stond ze niet op de planken, dan bewoog ze wel achter de schermen, waar ze van niets iets wist te maken. Nu bouwt ze samen met Miranda iedere dag aan de mooiste evenementen. Het is op haar lijf geschreven! Voor Christa is creativiteit een manier van leven, een voortdurende zoektocht naar schoonheid, originaliteit en impact. De opbrengst is voor jou, wat een geluk!

Christa
Realisatie Codetikkers