Zeelandia Parade Diner

Zeelandia HJ Doeleman Nederland

De enige échte Hans Kazàn, muziek van de Dirty Piano’s, sopraan Sanne Pronk (bekend van Holland’s Got Talent), de Biergoochelaar, een lied op maat voor de gepensioneerden, een jongleur, een ballonartiest, een karikatuurtekenaar, ‘Ken je Collega’s Quiz’ en… als klap op de vuurpijl: een 25-koppige dweilband die de zaal op zijn kop zette! Met het Zeelandia Parade Diner beloofden we Zeelandia een onvergetelijke avond én… dat werd het! 🥳💪

De wens vanuit de directie van Zeelandia was om medewerkers die het afgelopen 1,5 jaar (tijdens de Coronapandemie) hun jubileum hadden of met pensioen zijn gegaan in het zonnetje te zetten tijdens een feestelijke avond uit. Speciaal voor deze gelegenheid organiseerden wij volledig op maat; het Zeelandia Parade Diner met lekker eten en non-stop entertainment. Het werd een mooie avond waarbij collega’s elkaar na lange tijd weer konden ontmoeten.

Enorm bedankt voor een fantastische avond. Het liep op rolletjes, zoals we van jullie gewend zijn. Ik heb alles met een gerust hart aan jullie overgelaten en jullie hebben dat opnieuw waargemaakt. Ik heb alleen maar positieve reacties ontvangen!
Irene Buijs, Koninklijke Zeelandia Groep
Realisatie Codetikkers