Walk Thru Diploma-uitreiking

Scalda

Als je geen diploma-uitreiking met álle geslaagden samen kunt organiseren, dan regel je toch gewoon een onvergetelijk alternatief in de vorm van een Walk Thru waarbij je elke student individueel over een rode loper laat flaneren?! Dat was de instelling van Scalda College voor Zorg en Welzijn. En Meet Me zou Meet Me niet zijn als zij daar geen creatieve invulling aan zou geven om er zo een onvergetelijke ervaring van te maken! Het thema? ‘De Scalda Walk of Fame!’ Want, de wens was om de studenten écht in de spotlights te zetten. En reken maar dat dat is gelukt…

 

De 550 geslaagde studenten voelen zich deze hele week échte sterren en werden ook als dusdanig behandeld. En de docenten? Zij kijken terug op een fantastische week. Want hoe mooi is het om elke student persoonlijk toe te kunnen spreken en veel succes te wensen? In verband met Corona koos Scalda noodgedwongen voor een nieuwe formule voor het uitreiken van de diploma’s, maar of deze nu minder is dan de vorige? Wij denken van niet! Nieuwsgierig naar hoe de Walk Thru diploma-uitreiking bij Scalda eruit zag? Check onderstaande video!

We krijgen alleen maar positieve reacties. Van studenten, maar ook van docenten! Deze diploma-uitreiking doet niet onder voor een grootschalige aanpak met veel toeschouwers. Eigenlijk is dit nog leuker!
Willy Bossaert, Scalda
Realisatie Codetikkers