Opening Villa Welgelegen

OOS International BV

“Sea our World” is het thema wat we bedachten voor de Grand Opening van Villa Welgelegen, het nieuwe kantoorpand van offshore bedrijf OOS International in Serooskerke. Ruim twee jaar lang hebben de genodigden moeten wachten op deze opening. We kunnen dus wel stellen dat de verwachtingen inmiddels hooggespannen waren. De ruim 600 aanwezige gasten kwamen van heinde en verre, zelfs uit China en BraziliĆ«! De Grand Opening Ceremonie gaf letterlijk een kijkje in de wereld van OOS International door de continenten, waarmee het bedrijf zaken doet, bij elkaar te brengen.

Kleurrijke Chinese leeuwen, moderne Zeeuwse meisjes en Braziliaanse salsa danseressen swingden op de Zuid-Amerikaanse percussieband, totdat de banners vanaf het monumentale gebouw naar beneden rolden en de shooters afgingen. De Grand Opening Ceremonie was een spektakel van jewelste! En dan hebben we het nog niet eens gehad over de bijzondere rondleidingen die werden gegeven. Villa Volta was er niets bij. Of het lange wachten werd beloond? Laten we zeggen dat het nog lang onrustig bleef in Serooskerke…

Ik vind het altijd mooi wanneer ik vakmanschap tegenkom. In de offshore, verbouwing van de villa en nu dus ook bij het organiseren van evenementen. Jullie hebben een zeer goede naam opgebouwd, dankzij commitment en vakmanschap!
Leon Overdulve, CEO, OOS International BV
Realisatie Codetikkers