Online Studiekeuzetour

Scalda

Maar liefst 6 x live in 1 week… Hoe dan?! We brachten letterlijk heel Scalda en al haar opleidingen in beeld tijdens de online studiekeuzetour. Geschikt voor iedereen, bestemd voor de studiezoekers én vanuit je luie stoel te volgen. Minder tijd, minder benzine. En dankzij meerdere camera’s op de school locaties kon Scalda ook nog eens méér laten zien! Zo stonden we te filmen in de kassen van Scalda Groen College, op de boulevard bij Maritiem en Logistiek College de Ruyter en in de bakkerij voor Brood en Banket. Uiteindelijk wil iedereen zien hoe het er in de praktijk aan toe gaat!

De studio werd steeds opgebouwd in een centrale ruimte van de betreffende onderwijslocatie. Dankzij een livestream via de website en Facebook konden bezoekers van de online open dag direct anticiperen. Ze kunnen vragen stellen via de chat, er is een poll en het implementeren van video’s behoort tot de mogelijkheden. Super interactief dus! En na de opnames werd de stream volop gedeeld via online- en social media kanalen. Extra groot bereik dus! En ook nog eens een waardevol ‘naslagwerk’ voor andere geïnteresseerden. Bekijk hier het resultaat!

Wij zijn heel enthousiast en denken erover om voor onze komende open dagen en voorlichtingsdagen een mix te maken tussen livestreams en live events!
Dieuwertje Gillissen, Scalda
Realisatie Codetikkers