Emergis Kleurt Jouw Dag

Emergis

Al twintig jaar zet Emergis zich in voor een goede geestelijke gezondheid in Zeeland. Dat verdient een feestje! Onder de noemer “Emergis Kleurt Jouw Dag” maakten we er een kleurrijke boel van. Onze inspiratiebron? De vier kleuren uit het jubileumlogo van Emergis en de datum van het feest. Deze viel namelijk gelijk met het meest kleurrijke sportevenement van Zeeland: Colours by the Sea 2016. Een fantastische aangelegenheid om het jubileum van Emergis nog meer onder de aandacht te brengen! Sporten is immers goed voor geest en gezondheid, voor jong en oud.

Daarom bood Emergis alle kids die meededen aan de colourrun een gratis entreeticket voor Bambini aan! Diezelfde dag werden ook de 500 cliënten (middagfeest) en 700 medewerkers (avondfeest) van Emergis in de watten gelegd. Een spetterende lasershow, megakleurplaat, kleurrijke photobooth én topartiesten maakten het feest onvergetelijk. Het dak ging eraf tijdens het optreden van special guest Charly Luske met de Grandpa Nick Sessieband en DJ Martyn Green. Moe van het dansen en met een grote glimlach op het gezicht ging iedereen op huis aan… Wat een knalfuif!

WAT EEN FEEST! Iedereen heeft ervan genoten! De reacties zijn overweldigend. Lekkere muziek, heerlijk gedanst! Ik kan nu wel een nieuwe linkerknie en voetzolen gebruiken :)
Nanon Doeland, hoofd dienst Communicatie, Emergis
Realisatie Codetikkers